Vloerkleed reinigen: waarom?

Een vloerkleed reinigen of een tapijt reinigen is een item dat de nodige chique uitstraling aan een ruimte kan geven. Het doorbreekt de kaalheid van de vloer, is verkrijgbaar in elke stijl die u verkiest en geeft een echt warm gevoel. Waar veel mensen niet bij stilstaan is dat een vloerkleed ook onderhouden moet worden. Een vloerkleed af en toe schoonmaken en proper houden is van groot belang om de kleur en het uiterlijk te bewaren. We hebben vaak ook niet door hoe veel een vloerkleed te verduren krijgt. We stappen erop, morsen erop, liggen erop en ga zo nog maar door. Als dit jarenlang gebeurd hoopt er zich heel wat vuil op in de vezels van het vloerkleed. Die vezels zijn moeilijk te verwijderen. U kunt dan ook zelf aan het schoonmaken van het vloerkleed beginnen (met alle gevolgen van dien) of professionele hulp inschakelen.

Reinigen vloerkleed: professionele hulp

De meeste huishoudens zijn van mening dat een één keer wekelijks stofzuigen meer dan voldoende is om het tapijt schoon te maken. Niets is minder waar: om de vervuiling die zich heeft opgehoopt te verwijderen en te voorkomen dat stof doordringt tot de polen van het vloerkleed is meer nodig. U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan maar dit kan gevaren opleveren. Er zijn zo veel chemicaliën op de markt dat de kans groot is dat u vooral uw eigen gezondheid in gevaar brengt. Daarnaast zullen de vezels van uw tapijt beschadigen in een poging dit goed te doen. Voor een vloerkleed reiniging is het een betere optie om echte professionals in te schakelen. Iets dat u gerust aan ons kunt overlaten. Onze jarenlange ervaring garandeert een resultaat waar u tevreden over kunt zijn.

Tapijt schoonmaken: elk type

Die jarenlange ervaring betekent ook dat we ondertussen al met elke denkbare situatie zijn geconfronteerd. Of u nu een Perzisch tapijt, een Berber, een Nepalees, een synthetisch vloerkleed of een wollen tapijt thuis heeft liggen maakt niet uit. We schatten de situatie in en maken uw pronkstuk weer zo goed als nieuw. Een werkwijze die overigens niet hoeft te stoppen bij enkel en alleen maar de tapijten. Als u een stoffen bankstel heeft of ander gestoffeerd meubilair helpen wij u graag bij de reiniging ervan. Een reiniging die niet enkel de kleur en uitstraling van de begindagen terug zal oproepen maar ook de levensduur gevoelig verlengt. Zo kunt u nog op zijn minst enkele jaren genieten van al het meubilair en hoeft u niet diep in de buidel te tasten voor een vervangstuk. Een win-win situatie!

Vloerkleed reinigen met oog voor het milieu

Het schoonmaken en grondig reinigen van een vloerkleed is iets wat bij veel mensen een specifiek beeld oproept. Een hele reeks bijtende producten die nefast zijn voor mens en milieu. Dat is echter niet het geval bij ons. Wij reinigen uitsluitend met milieuvriendelijke producten die onschadelijk zijn voor zowel u als uw huisgenoten of huisdieren. Wat houdt een vloerkleed reiniging dan exact in? Dat is een diepe en grondige reiniging van de hand van onze specialisten. Zij verwijderen straatvuil, stof en andere zaken tot op de bodem van het vloerkleed. Eventuele vlekken worden uit het kleed verwijderd ongeacht wat ze veroorzaak heeft. Koffie, bloed, wijn, teer tot zelfs smeer zijn stuk voor stuk vlekken die geen kans maken tegen onze professionals. Niet toevallig heeft Tapijtenreiniging dan ook een goede naam opgebouwd binnen de sector. Dat gezegd zijnde is het belangrijk om te onthouden dat er altijd vlekken zijn die niet te verwijderen vallen en daar dus geen garantie voor kan gegeven worden. Zit er een vervelende vlek op uw tapijt maar is een volledige reiniging voor u wat te veel van het goede? Dan kunt u bij ons voor slechts € 10,- een biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke vlekkenspray kopen voor tapijt en meubelstof. Hier zijn ook nog enkele tips en weetjes over vlekverwijdering.

Uw vloerkleed reinigen wij alleen in Zuid Holland

Woont u in Zuid Holland en wilt u uw tapijt laten schoonmaken? Dan halen wij uw vloerkleed gratis op en brengen het na afspraak gratis terug. De enige kosten die in rekening worden gebracht zijn deze van de reiniging. Om nog even op een rijtje te zetten waarom u voor het reinigen van een vloerkleed bij ons aan het juiste adres bent:

Vloerkleed schoonmaken: de prijs

Allemaal mooi wat er kan gebeuren met zo’n vloerkleed maar veel zal voor u natuurlijk afhangen van de prijs. Wij bieden al de reiniging van vloerkleden aan vanaf € 50,- en u kunt hier ook onze tarieven erop na slaan. Zit u desondanks nog met vragen, wilt u een offerte opvragen of nog meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ons telefonisch bereiken op het nummer 0181 – 64 94 87. Wij helpen u graag verder.