Urinegeur verwijderen tapijt en vloerkleed

Een ongelukje kan gebeuren zelfs door huisdieren die normaal altijd zindelijk zijn. Urinegeur laat zich niet gemakkelijk verwijderen uit tapijt en vloerkleed. In de handel zijn diverse middelen te koop. Werken ze? Als u geluk heeft een paar dagen. Daarna komt de geur van urine net zo (hardnekkig) terug.

Pas ontstane urine plekken

Als uw kat of hond op de vloerbedekking heeft geplast probeer dan direct de urine plek te deppen met een niet gekleurde handdoek of wit keukenpapier. Het doel zoveel mogelijk urine verwijderen. Niet wrijven. Alleen deppen. De structuur van het tapijt kan aangetast worden. Gebruik geen huishoudelijke chemische schoonmaakmiddelen.

Oude gedroogde urine vlekken

Op het moment zelf dacht u er waarschijnlijk niet aan om de urine vlek aan te pakken. Ga vooral niet ondeskundig aan de slag om schade te voorkomen. Een oude opgedroogde urineplek geeft naast geur ook gele verkleuring in het tapijt. Aan de verkleuring valt in de meeste gevallen niets te doen. Aan de geur misschien wel.

Urinegeur vaste vloerbedekking of los kleed verwijderen

Het verwijderen van urinegeur door huisdieren is een kunst op zich. Wisselende resultaten. Aangezien wij ons al lange tijd gespecialiseerd hebben in het reinigen van vaste vloerbedekking maar ook losse kleden komen wij het probleem urinegeur vaak tegen. Of het mogelijk is om de urinegeur uit uw tapijt weg te halen is op voorhand niet te zeggen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Wij geven geen garantie. Daar gaat u mee akkoord. Betaling is altijd het bedrag wat in de offerte of via email is medegedeeld.   Dit zijn onze tarieven tapijtreiniging.

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in.

urinegeur verwijderen tapijt, vloerkleed en vloerbedekking

urinegeur verwijderen tapijt