Trap Tapijt Reinigen

Trap Tapijt Reinigen

Trap tapijt reinigen

Ligt er in Zuid Holland vloerbedekking op uw trap? Trap tapijt reinigen is dan van tijd tot tijd nodig. Er worden op jaarbasis immers vele duizenden voetstappen op gezet. Hierdoor komt er een loopspoor, doorgaans in het midden van het trap tapijt en natuurlijk kan er af en toe een vlek opvallen.
Gelukkig kunt u Tapijtenreiniging inschakelen; wij zijn namelijk specialist in trap tapijt reinigen. Een trap is geen pretje om opnieuw van tapijt te voorzien, waardoor een professionele schoonmaak des te aantrekkelijker is.

Laat ons uw trap tapijt reinigen

Trap tapijt vies? Of het nu gewone vermoeidheid van vloerbedekking is, dat jarenlang met de voeten is getreden, of dat er vlekken zoals bloed, wijn, ontlasting of urine waarneembaar zijn, wij weten hier raad mee. Zowel de ongewenste kleur als geur verwijderen wij.
Reinigen met schoonmaakproducten die u in de supermarkt vindt is riskant. Deze reinigingsmiddelen doen het misschien goed op marketingvlak, omdat vrijwel iedereen ze kent, maar voor uw tapijt kunnen ze een ramp betekenen. Doordat er veel goedkope, chemische ingrediënten in zitten, zijn ze agressief en kunnen ze de originele kleur van uw vloerbedekking veranderen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Laat door ons uw trap tapijt professioneel reinigen.
Wij gebruiken zonder uitzondering professionele producten. Met gebruikmaking van biologische schoonmaakmiddelen gaan wij de vlekken te lijf, maar laten wij de structuur en kleur van de vloerbedekking op uw trap met rust. Het reinigen zelf hoeft maar een uur te duren en vrijwel direct na de behandeling is het tapijt van uw trap weer beloopbaar. Benieuwd naar onze tarieven?

Proef trap tapijt reinigen, vrijblijvend

Bent u bang dat de vlekken zeer hardnekkig zijn en vraagt u zich af of wij uw trap tapijt kunnen reinigen in Zuid Holland?
Neem dan gerust eens contact met ons op voor een proef reiniging van het trap tapijt. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs. Voordat wij het vergeten ons telefoonnummer is 0181-64 94 87.