Tapijtreiniging Zoetermeer

Doet u ook aan tapijt reinigen in Zoetermeer? Deze vraag horen wij dagelijks en gelukkig maar!
Dankzij mond-tot-mondreclame weten klanten ons goed te vinden mede daardoor is onze service een begrip geworden in Zuid Holland.
Tapijtreiniging Zoetermeer doen wij maar al te graag. Of het vuil en de geurtjes nu thuis of op kantoor zijn te vinden, wij komen langs waar het nodig is.
Voor het schoonmaken van vloerbedekking gebruiken wij biologische schoonmaakmiddelen.
Benieuwd wat anderen van onze dienstverlening vinden? De referenties kunt u hier rustig nalezen.

Tapijtreiniging Zoetermeer, zo gaan wij te werk

Hoe wij te werk gaan? Onze medewerkers verplaatsen kleine meubels in de woonkamer of slaapkamer en zetten deze na tapijtreiniging weer keurig op zijn plaats.
Een inloopmat bij de voordeur? Deze reinigen wij gratis mee. De nabewerking met onze vuilafstotende beschermlaag, impregneren, krijgt u er als bonus gratis bij. Ook geven wij advies en tips om het tapijt na reiniging schoon te houden. Tarieven tapijtreiniging in Zoetermeer.

Vloerkleed reinigen Zoetermeer: liever in onze werkplaats

Is uw vloerkleed aan een schoonmaakbeurt toe? In plaats van uw vloerkleed reinigen Zoetermeer, halen wij hem gratis op, maken wij hem schoon in onze werkplaats en brengen wij hem kosteloos weer terug.
Berber tapijt reinigen, Nepal vloerkleed, Perzische vloerkleden, 100% wollen tapijt, handgeknoopt, ieder vloerkleed is dankzij onze ruime ervaring deskundig te reinigen in Zoetermeer.
Omdat wij alle ruimte en de beste apparatuur hebben op onze eigen locatie en u tegelijkertijd zo min mogelijk tot last willen zijn, blijkt dit de beste oplossing te zijn.
Mede door 18 jaar ervaring in het vak weten we precies per welk vloerkleed de juiste reiniging nodig is.
Natuurlijk kunnen wij op speciaal verzoek, bijvoorbeeld bij urgente klussen, ook uw vloerkleed reinigen bij u in Zoetermeer.

Tapijtreiniging Zoetermeer, kent u onze vlekkenspray al?

Onze vlekkenspray kan bij ieder tapijt of vloerkleed worden gebruikt. Dit product is van biologische samenstelling en daardoor niet schadelijk voor het milieu. De spray maakt het makkelijk om uw tapijt te onderhouden zonder dat het de aanwezige beschermlaag van het tapijt aantast.
Geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van stoffen meubels reinigen of kiest u voor tapijtreiniging Zoetermeer? Van maandag t/m zaterdag beantwoorden wij vragen, geven we onderhoudsadvies en maken we afspraken om uw tapijt te reinigen. Voor meer informatie kunt u bellen met Tapijtenreiniging tel. 0181-649487 of vult u het contact formulier in.