Tapijtreiniging Vlaardingen

Tapijtreiniging Vlaardingen, met garantie. Wij komen graag vrijblijvend langs om een proefstukje van uw tapijt te reinigen.
Zien is geloven. Onze tapijtreiniger maakt een zeer vervuild stukje van uw tapijt schoon. Zo kan uw gehele tapijt er na professioneel reinigen uitzien.
Misschien zijn wij al bij een van uw buren geweest, vaak door middel van mond-tot-mond-reclame. Tevreden klanten. Ons doel uw aanbeveling naar familieleden, vrienden, bekenden toe, Referenties Tapijtreiniging.

Tapijtenreiniging helpt graag om kleine meubels te verplaatsen. Die wij later weer terugzetten op plastic voetjes. Dit om het vochtige -net gereinigd- tapijt te beschermen tegen eventuele sporen van meubelwas. Wij hebben inmiddels 18 jaar ervaring. Niet alleen particulieren maar ook de kleine tot middelgrote bedrijven in Vlaardingen weten waar ze terecht kunnen om vloerbedekking en losse vloerkleden efficiënt en vakkundig te laten reinigen.
Op verzoek kunnen wij eerst een proefstukje van uw tapijt reinigen, zo ziet u wat u kunt verwachten. Als professioneel tapijtreiniger zijn wij u graag van dienst.

Vloerkleden Reinigen, Vloerbedekking reinigen en vloerbedekking laten schoonmaken Vlaardingen

Of het nu gaat om een vloerkleed reinigen of vloerbedekking schoonmaken. Het schoonmaak proces is milieuvriendelijk, reinigen met biologische middelen. Wij gebruiken absoluut geen chemische reinigingsmiddelen. Tarieven.
Droogtijd tapijt gemiddeld 4 uren. Ga niet op het tapijt lopen. Wacht geduldig af. Uiteraard impregneren wij het tapijt na reiniging.
Wij reinigen niet alleen tapijt maar ook vloerkleden schoonmaken en meubelreiniging.
Urinegeur en vlekken verwijderen uit vloerbedekking, vloerkleed, vlekverwijdering uit vloerkleden, vloerbedekking, meubelstoffen.

Tapijtreiniging Vlaardingen, vraag om een vrijblijvende prijsopgave!

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-649487 of vult u het contact formulier in.