Tapijtreiniging Rotterdam

.
Is uw tapijt dof en vaal geworden door het vele voetverkeer of het verschuiven van meubels? Zijn er vlekken of geurtjes die u het liefst gisteren nog verwijderd hebt? Wij weten precies hoe vervelend het is om met een vuil tapijt te moeten leven. Daarom biedt Tapijtenreiniging snelle en vlekkeloze tapijtreiniging in Rotterdam en omstreken. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Ontgeuren van urine en/of ontlasting
  • Vlekken verwijderen: bloed, wijn, vruchtensap, thee of koffie
  • Reiniging van meubelstof: bank, fauteuil, stoel, schoonmaken
vloerkleed en tapijt reinigen Rotterdam

vloerkleed en tapijt reinigen Rotterdam

Ook voor vloerkleed reinigen

Behalve tapijt reinigen zijn wij ook de specialist voor vloerkleden reinigen in Rotterdam en omstreken. Omdat vooral Perzische vloerkleden zo gevoelig en kostbaar zijn, kennen wij een fluwelen aanpak. Hiertoe behoort het gebruik van biologische reinigingsmiddelen en delicate reinigingsapparatuur. Voor wollen vloerkleden hanteren wij wol vriendelijke schoonmaakmiddelen.

Wilt u uw vloerkleed of tapijt laten reinigen? In Rotterdam en omgeving komen wij graag bij u langs om het tapijt te reinigen. Gaat het om een vloerkleed, dan halen wij deze gratis op om hem in onze werkplaats te behandelen. Het terugbrengen verzorgen wij uiteraard ook geheel kosteloos. Meer weten over onze snelle maar vooral grondige reinigingsservice? Bel ons voor een offerte of afspraak op tel. 0181-649487 maar u kunt natuurlijk ook het contact formulier invullen.