Tapijtreiniging Noordwijk, de Bollenstreek

Tapijtreiniging Noordwijk, wij zijn actief in de Bollenstreek. Ook in Lisse en Noordwijkerhout verleent ons bedrijf tapijt reinigen op maat.
Tapijtenreiniging in Noordwijk? Ja hoor, dat ligt toch ook in Zuid-Holland. Ook in Lisse en Noordwijkerhout zien bedrijven en particulieren ons graag langs komen om het tapijt te reinigen.
Professionele tapijtreiniging Noordwijk, voor de Bollenstreek. Vezeldiepe tapijtreiniging, korte droogtijd, her bescherming van tapijt en vloerbedekking tegen vervuiling door impregneren. Wij verplaatsen uw meubels en niet al te zware spullen die in de weg staan, wij helpen graag mee met het verzetten van niet al te zware kasten. De eethoek en eetkamerstoelen, bankstel, fauteuil verplaatsen wij zonder extra kosten te berekenen.
Gratis tapijtreiniging bestaat niet, wel betaalbare tapijtreiniging in Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Mogen wij bij u langs komen?

Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout

Er zijn veel bedrijven die zich tapijtreiniger noemen. Wij zijn vanaf 1999 gespecialiseerd in tapijtreiniging, 18 jaar ervaring. Wij werken in heel Zuid Holland.
Heeft u stoffen meubels? Bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen in huis die u gelijktijdig met het tapijt wilt laten reinigen. Informeer naar de lage prijs en mogelijkheden. Bel nu 0181-649487.

Tapijtreiniging Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout Voor een vrijblijvende prijsopgave tapijtreiniging zijn wij te bereiken op 0181-64 94 87.

Bollenstreek tapijtreiniging. Klanten uit de Bollenstreek, Noordwijk, Lisse en Noordwijkerhout betalen voor een woonkamer + gang, tot 35 m2, vanaf 125,00 Euro. Tarieven tapijtreiniging voor particulieren in Noordwijk. Het impregneren is bij de prijs inbegrepen. Uw vloerkleed laten reinigen? Gratis halen- en terugbezorgen. Vloerkleed reinigen in Noordwijk.

Tapijtreiniging Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout!

Wordt u binnenkort een van onze referenties tapijtreiniging in Noordwijk?
Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in.