Tapijtreiniging Noordwijk, de Bollenstreek

Tapijtreiniging Noordwijk, wij zijn actief in de Bollenstreek. Ook in Lisse en Noordwijkerhout verleent ons bedrijf tapijt reinigen op maat.
Tapijtenreiniging in Noordwijk? Ja hoor, dat ligt toch ook in Zuid Holland. Ook in Lisse en Noordwijkerhout zien de bedrijven en particulieren ons graag langs komen om het tapijt te reinigen.

Professionele tapijtreiniging Noordwijk, voor de Bollenstreek. Vezeldiepe tapijtreiniging, korte droogtijd, her bescherming van tapijt tegen vervuiling door impregneren, verplaatsen van meubels en kleine dingen op de grond, dat voeren onze medewerkers uit.
Gratis tapijtreiniging bestaat niet, wel betaalbare tapijtreiniging in Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Mogen wij bij u langs komen?

Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout

Er zijn veel bedrijven die zich tapijtreiniger noemen. Wij zijn vanaf 1999 gespecialiseerd in tapijtreiniging, 17 jaar ervaring. Wij werken in heel Zuid Holland.
Heeft u stoffen meubels? Bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen in huis die u gelijktijdig met het tapijt wilt laten reinigen. Informeer naar de lage prijs en mogelijkheden.

Tapijtreiniging Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout Voor een vrijblijvende prijsopgave tapijtreiniging zijn wij te bereiken op 0181-64 94 87.

Bollenstreek tapijtreiniging. Klanten uit de Bollenstreek, Noordwijk, Lisse en Noordwijkerhout betalen voor een woonkamer + gang, tot 35 m2, vanaf 90,00 Euro. Tarieven voor particulieren.

Tapijtreiniging Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout!
Wordt u binnenkort een van onze referenties tapijtreiniging in Noordwijk?

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in.