Tapijtreiniging Den Haag

Onze medewerkers vind u dagelijks in Den Haag. Wij houden ons bezig met tapijtreiniging, vloerkleed reinigen en stoffen meubels reinigen.
Heeft u stoffen meubels die door dagelijks gebruik smoezelig zijn geworden bijvoorbeeld uw bankstel, fauteuil of de eetkamerstoelen?
Ook hier kunnen wij de helpende hand bieden. Overigens komen wij niet alleen in Den Haag langs, ook in de nabij gelegen plaatsen in Zuid Holland zijn wij vrijwel dagelijks of wekelijks aanwezig.
Hoe tevreden zijn klanten over onze diensten, leest u bij onze referenties tapijtreiniging Den Haag.

Tapijtreiniging Den Haag voor particulier en bedrijf

Tapijtenreiniging heeft al bij veel particulieren en bedrijven in Den Haag vloerbedekking en Perzisch tapijt mogen reinigen.
Op uw verzoek kunnen wij eerst een proefstukje reinigen, zo ziet u wat u kunt verwachten. Als professioneel tapijtreiniger zijn wij u graag van dienst. Tarieven.
U hoeft zich niet druk te maken over het uit- en inruimen van de kamers. Dat verzorgen wij graag voor u. Overigens zonder extra kosten te berekenen.

Perzisch Tapijt Reinigen, Vloerbedekking reinigen en tapijtreiniging Den Haag

Na het reinigen van uw vloerbedekking brengen wij altijd een beschermlaag aan. Impregneren het tapijt met een vuil werend middel. Laat deze beschermlaag eerst goed drogen voordat u het tapijt gaat belopen.
Wij reinigen niet alleen vast tapijt maar ook vloerkleden en meubelstof.
Specialistisch. Geur verwijderen uit vloerbedekking, vlekverwijdering uit vloerbedekking en meubelstof.

Wilt u uw vloerbedekking of Perzisch tapijt reinigen in Den Haag door een specialist? Vraag om een vrijblijvende prijsopgave!

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in.