Tapijtreiniging in Capelle aan den IJssel

Is uw tapijt dof en vaal geworden door het vele voetverkeer? Heeft het verschuiven van meubels uw vloerbedekking aangetast? Zijn er lastige vlekken of vieze geurtjes? Wij weten hoe vervelend vuil tapijt is. Daarom biedt Tapijtenreiniging vlekkeloze tapijtreiniging Capelle aan den IJssel aan.
Een greep uit onze dienstverlening:

Ons tarief is betaalbaar voor particulieren die in Capelle aan den IJssel wonen, maar onze prijzen voor tapijtreiniging zijn ook vriendelijk voor bedrijven.

Ook voor vloerkleden reinigen

Behalve voor tapijtreiniging in Capelle aan den IJssel schakelt u ons ook in om uw vloerkleed te reinigen. Halen en (terug)brengen is gratis, maar uiteraard betaalt u wel de kosten van de reiniging zelf. Omdat vooral Perzische tapijten zo gevoelig en kostbaar zijn, kennen wij een fluwelen aanpak. Zo gebruiken wij biologische reinigingsmiddelen en professionele apparatuur. Voor wollen tapijten reinigen hanteren wij biologische schoonmaakmiddelen.

Contact opnemen met tapijtreiniging Capelle aan den IJssel

Wilt u uw tapijt laten reinigen? In de regio Capelle aan den IJssel komen wij graag langs om het tapijt te reinigen. Het tapijt impregneren is inclusief; daar hoeft u dus niet extra voor te betalen. Dankzij deze impregnatie hecht stof en vuil minder makkelijk en blijft uw tapijt langer schoon en mooi. Gaat het om een vloerkleed reinigen, dan halen wij deze gratis op om hem in onze werkplaats te behandelen. Het terugbrengen verzorgen wij uiteraard ook geheel kosteloos. Hier leest u enkele referenties betreffende onze tapijtreiniging Capelle aan den IJssel. Meer weten over onze snelle en professionele reinigingsservice? Bel ons voor een offerte of afspraak op tel. 0181-649487 maar u kunt ook het contactformulier invullen.