Project Description

Bankstel schoonmaken

Bankstel schoonmaken. Een nieuw bankstel aanschaffen, de bekleding van de bank vervangen, of uw bankstel laten schoonmaken. Zeker als u tevreden bent over het bankstel en de stoffering niet versleten is een betaalbare optie.
De specialisten van Tapijtenreiniging komen aan huis om uw bankstel te reinigen, bij bedrijven op kantoor. Bekijken samen met u wat voor bankstel uw wilt laten reinigen. Na inspectie van de meubelstof beginnen wij met reinigen.
Wij reinigen niet alleen uw bank maar ook fauteuil, eetkamerstoelen, kantoorstoelen. Hier leest u meer over meubelreiniging.

Wat kost het reinigen van uw bankstel? Vanaf € 40,- per zitplaats. Gestoffeerd bankstel. Niet omkeerbare kussens. Vaste zit en rug delen. Overige tarieven, 2 zijden reinigen, omkeerbare kussens op aanvraag! Wij hanteren een minimumtarief van € 90,00. Tarieven bankstel laten schoonmaken.

Uw bankstel schoonmaken, wij slaan niets over

Uw bankstel schoonmaken, wij slaan niets over. Ook de voorkant, zijkant en achterkant van het bankstel maken wij schoon.
Losse kussen reinigen wij aan beide kanten. In de meeste gevallen is het bankstel binnen een paar uur droog.
Meubelstof reinigen is een specialistische techniek om stoffering grondig te reinigen.
Kennis van de verschillende meubelstoffen is een, maar ook weet hebben van verschillende reinigingsmethodes. Impregneren, een vuil werende beschermlaag aanbrengen, is bij de prijs als wij een bankstel schoonmaken inbegrepen.
Onze medewerkers reinigen inmiddels al 18 jaar professioneel tegen betaalbare tarieven bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen en kantoor stoelen. Hier leest u referenties van tevreden klanten.
Voor meer informatie kunt u bellen 0181-649487 of vult u het contact formulier in.