Perzische vloerkleden reinigen: kies voor vakmanschap

Een Perzisch tapijt is een echte eye-catcher bij het binnenkomen van eender welke ruimte. Vol leuke details, kleurrijk en stijlvol: geen wonder dat dit type tapijt zo ontzettend populair is geworden. Waar we echter veel te weinig stil bij blijven staan is de slijtage waar zo’n tapijt mee te maken krijgen. Afhankelijk van de plek waar u uw tapijt hebt gelegd wordt er constant over gelopen, dingen op gemorst, spelen de kinderen in die ruimte of is het de lievelingsplek van de huisdieren. Hoe dan ook is het een feit dat na enkele jaren intensief gebruik ook een Perzisch tapijt, onafhankelijk van de kwaliteit, sporen van slijtage en vuil zal vertonen. Niemand wilt een vuil tapijt thuis hebben liggen. Om uw Perzisch tapijt terug zo goed als nieuw te maken kunt u uw Perzische vloerkleden reinigen. Dit kunt u zelf doen maar voor het beste en meest langdurige resultaat schakelt u best een echte vakman in.

Perzische vloerkleden reinigen: verder dan met het blote oog

Perzische vloerkleden reinigen houdt immers bepaalde risico’s in. Deze kunstwerken zijn relatief gevoelig en het gebruik van de verkeerde chemicaliën kan wel eens voor uw tapijt het einde betekenen. De weefsels en vezels van het tapijt worden aangevallen wat het eigenlijk enkel nog maar geschikt maakt voor de vuilbak. Het te weinig en grondig reinigen van een Perzisch tapijt heeft dan weer een ander effect. Heel wat van het vuil dat door de jaren heen in een dergelijk tapijt is gekropen valt met het blote oog niet te zien. Dat u met het blote oog dit niet kunt zien wilt echter niet zeggen dat het geen schade aan het berokkenen is aan uw tapijt. Het spreekt voor zich dat iets zelf reinigen dat u niet kunt zien een moeilijke opgave is. Kies dan ook voor het reinigen van uw Perzische tapijten voor echt vakmanschap. De specialisten van Tapijtenreiniging hebben niet alleen een jarenlange ervaring maar ook de referenties vloerkleed laten reinigen om u te overtuigen.

Professionals in Perzische vloerkleden reinigen

We zeiden het al: een verkeerde reiniging kan een echte catastrofe betekenen voor uw Perzisch tapijt. Onherstelbare beschadigingen zijn dan geen uitzondering. De kleuren van het tapijt kunnen vervagen en het tapijt kan zelfs krimpen. Stuk voor stuk zaken die u bij voorkeur wilt vermijden als u uw Perzisch tapijt wil schoonmaken. Het is dan ook verstandig om het reinigen van uw Perzische vloerkleden aan echte professionals over te laten. Daarbij hoeft u zich om niets zorgen te maken: we hebben een jarenlange ervaring in alle mogelijke types tapijten en vloerkleden. Dat gaat van Berber reinigen, Nepal kleed reinigen tot wollen tapijt reinigen, handgeknoopte tapijten en alle mogelijke types vloerkleed. Het eerste tapijt dat niet te reinigen valt moeten wij nog tegen komen. Wij kunnen uw Perzisch tapijt aan huis komen reinigen of het ook meenemen naar onze werkplaats waarna we het na reiniging weer afleveren. De klant is koning dus u beslist!

Perzische tapijten reinigen: en nog veel meer!

Wij kunnen voor u niet enkel uw Perzisch tapijt reinigen maar ook de hele kamer of de rest van het huis onder handen nemen. Alle mogelijke meubelstukken die bedekt zijn met een stoffen laag, een bankstel of andere tapijten vallen te reinigen. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Zo geniet u niet enkel van een tapijten en meubelstukken die er weer als nieuw uitzien maar ook van de gezondheidsvoordelen. Stofmijten, meeldauw en andere bacteriën maken immers maar wat graag van stof hun habitat. Door te kiezen voor een diepe meubelreiniging kunnen we u helpen daar een halt aan toe te roepen. Bovendien zorgt het hele proces ervoor dat de kleuren van uw stoffen meubelstukken, vloerkleden en tapijten weer stralen als de dag van aankoop. U verlengt de levensduur van uw waardevolle spullen op een constructieve manier. Goedkoper dan een nieuw exemplaar in huis halen en u hoeft er zelf de handen niet uit de mouwen voor te steken!

Reinigen Perzisch tapijt: onze werkwijze

Wanneer u ons contacteert voor het reinigen van Perzische tapijten of vloerkleden kunt u helemaal zelf de werkwijze bepalen. Wij komen uw tapijten en/of vloerkleden ophalen om ze in de gespecialiseerde werkplaats schoon te maken. Na het maken van een afspraak brengen wij uw kleed/tapijt terug bij u thuis. Hebt u liever dat wij uw Perzisch vloerkleed op locatie reinigen? Ook dat is mogelijk: wij reinigen zonder enig probleem aan huis! Belangrijk om weten is wel dat het aangeraden wordt om te wachten tot de kleden/tapijten volledig droog zijn voor u ze terug in gebruik neemt. Dit te vroeg doen zou wel eens nefast kunnen zijn voor uw Perzisch gereinigd tapijt.

Perzische tapijten reinigen: de tarieven

De vraag die u voornamelijk zal interesseren is uiteraard wat het nu kost voor het reinigen van een Perzisch tapijt. U kunt er alleszins al onze Prijzen even op na slaan om een goed idee te krijgen ervan. Logischerwijze zal de omvang van het project in grote mate de kostprijs bepalen. Wilt u liever op voorhand exact weten hoe veel alles u zal kosten? Dan kunt u simpel een offerte aanvragen om u Perzische vloerkleden te reinigen. Hebt u daarbuiten nog vragen over onze service of wenst u meteen een afspraak te maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0181 64 94 87.