Berber reinigen

Wilt u uw wollen vloerkleed laten reinigen? Uw berber reinigen is iets wat u het beste niet zelf kunt aanpakken. Dit gevoelige materiaal vereist de nodige vakkennis en de juiste reinigingsmiddelen – middelen die niet zo makkelijk te verkrijgen zijn. Eén misstap en u veroorzaakt onherstelbare schade aan uw berber vloerkleed. En dat wilt u voorkomen, toch?
Een berber vloerkleed kan veel vuil bevatten. Een periodieke reiniging is aan te bevelen om de kleur en uitstraling van uw mooie tapijt te behouden. Wij van Tapijtenreiniging reinigen tot diep in de vezels om al het vuil te verwijderen. Zoals het hoort.

Hoe wij uw Berber reinigen

Uw berber reinigen wij het liefst grondig in onze werkplaats, waar wij uw vloerkleed inventariseren. We noteren nauwkeurig waar de vervuiling, verkleuring en vlekken zitten.
Daarna gaan we aan de slag. Wij gebruiken daar geen middelen voor die de unieke eigenschappen van uw wollen vloerkleed aantasten. Is uw kleed wit, of gebroken wit, dan zal de kleur niet veranderen. Was de kleur wit, maar nu smoezelig, dan verzekeren wij dat het wit er straks weer uitspringt! Lees hier de referenties van eerdere klanten.

Vloerkleed gratis halen en brengen

Wij komen graag bij u langs in de regio Zuid-Holland en rekenen hier geen voorrijkosten voor. Met andere woorden: het vloerkleed reinigen is inclusief gratis halen en brengen. Lees hier meer over onze tarieven. En denk erom – bent u niet tevreden, dan betaalt u helemaal niets! Dus wilt u uw berber laten reinigen, bel dan met ons kantoor om een afspraak in te plannen: 0181-64 94 87. Wat ook kan, is het contactformulier invullen. Bekijk ook eens de website van vloerkleed reinigen.