Tapijtreiniging

Tapijtreiniging, is uw tapijt vies geworden door jarenlang voetverkeer? Of is er juist een ongelukje gebeurd en zit u met een vlek door koffie, wijn, bloed, smeer of ontlasting? In beide gevallen schakelt u Tapijtenreiniging in voor een snelle, voordelige en vooral goede reiniging van tapijt. Wij zijn actief in de wijde regio en laten u op deze pagina kennismaken met onze dienstverlening.

tapijtreiniging

Milieuvriendelijk tapijtreiniging

Tapijtreiniging is onze specialiteit en we weten dat er verschillende soorten tapijten zijn die elk op een eigen manier gereinigd dienen te worden. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en diverse tapijtreinigingsmachines. Met onze professionele apparatuur verwijderen wij niet alleen de vlekken, maar zorgen we er ook voor dat vervelende geurtjes (bijvoorbeeld urine) verdwijnen. Wat zijn de kosten?

De middelen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens, huisdier of het milieu. Het tapijt kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen.

Hoe wij te werk gaan

Onze medewerker verplaatst uw bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen en andere voorwerpen die op het tapijt in de weg staan. Indien nodig stofzuigen wij het tapijt eerst. Daarna beginnen wij met reinigen. Aangezien uw tapijt vochtig wordt gemaakt, gebruiken wij speciale voetjes ter bescherming van houten meubelpoten.

Extra aandachtspunten zoals een vlek in het tapijt of inloopvervuiling wordt tijdens het reinigen apart behandeld met speciale middelen. De meubels zetten wij na de reiniging van het tapijt weer netjes op hun plaats. En heeft u een vloerkleed dat aan een schoonmaakbeurt toe is? Deze nemen wij graag mee naar onze werkplaats, zonder dat wij u hier extra kosten voor rekenen.

Beschermlaag tegen vervuiling

Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het reinigen van uw tapijt, controleren wij allereerst de vervuiling en de aanwezige vlekken. Na de tapijtreiniging controleren wij nogmaals op achtergebleven vlekken om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. Waar nodig, reinigen wij nogmaals.

Het resultaat? Uw tapijt is schoon, ruikt fris en u bent tevreden over hoe schoon uw tapijt is geworden. Wat nu? Hoe houdt u het tapijt schoon? Wij helpen u daar een handje mee en brengen een beschermlaag tegen vuil aan. Deze onzichtbare laag voorkomt dat vervuiling in het tapijt kan doordringen. Ons tapijtreinigingsmiddel bevat al een beschermlaag om vervuiling na de tapijtreiniging te voorkomen. Wij kunnen ons voorstellen dat u bepaalde gebieden extra wilt laten behandelen. Op uw verzoek worden veel belopen gedeelten daarom behandeld met een extra beschermlaag voor de hoogst mogelijke bescherming van uw kostbare tapijt. Wij gebruiken hier het milieuvriendelijke product PROSEAL®  voor, dat een droogtijd van gemiddeld 6 uur heeft.

De voordelen van onze tapijtreiniging:

  • Reiniging van tapijt met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Proefstukje is gratis, zodat u de kwaliteit kunt beoordelen
  • Tarieven vanaf € 50,00 met PROSEAL® beschermlaag
  • Uitruimen van meubilair is niet noodzakelijk
  • Korte droogtijd
  • Het tapijt is direct beloopbaar, zowel tijdens als direct na reiniging
  • Wij proberen hardnekkige vlekken uit uw tapijt te verwijderen, maar geven hier geen garantie op
  • Niet tevreden? Dan betaald u niets
  • Geen voorrijkosten

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel dan met tel. 0181-64 94 87 of vul het contact formulier in. Tot ziens!